lördag, januari 24, 2009

Inventering


Så ser dagens resultat ut efter att jag sökt efter saker jag inte behöver. Känns skönt att jag hittar en del. Att jag tex sparat skolkataloger från grundskolan är ett mysterium.

Nu gäller det bara att sortera bland sakerna och hitta någon som vill få/köpa det.

6 kommentarer:

  1. Bokhögen ser trevligt ut, den hade jag gärna lagt beslag på om det inte vore för att jag befann mig så långt bort ;)

    SvaraRadera
  2. Men frågan är om du gillar de. Det är uteslutande böcker skrivna av Dean Koontz, Stephen King och Eric Lustbader. Tre författare jag gillade när jag var yngre. Men jag lovar att de är dina om ingen annan lagt beslag på de innan du är tillbaka.

    SvaraRadera
  3. Skolkatalogerna har jag kvar - är rädd att drabbas av panik om jag slänger dem, hehe

    Roligt att se Greger i 9 A som var så söt (tyckte jag när jag gick i 7:an)

    SvaraRadera
  4. Jag ar en riktig allatare vad det galler bocker. Laser det mesta, undantaget chick-lit och deckare. Hade forovrigt en period i sena tonaren da jag laste mycket av Koontz och King. Bocker ar alltid bra och absolut ingenting som man skall slanga! :)

    SvaraRadera
  5. Jag kollar gärna igenom dina CD skivor, du har ju en hel del bra musik. Den där norska landslagströjan kan du också lägga undan då jag spar på fotbollströjor.

    SvaraRadera
  6. Wicke, det är just av den anledningen jag måste slänga skolkatalogerna. Samma dag som jag rensade bland mina saker började jag titta i katalogerna och tänka tillbaka på skoltiden. Inte bra. De måste till pappersinsamlingen :)

    Kul att det är fler som har köpstopp. Jag länkar till din sida om det är ok?

    Nadia, böckerna ska inte slängas, jag lovar. Jag tror jag ska lista alla böcker så man snabbt ser vilka det är.

    Micke, du får alla skivorna om du vill (förutom tre av de som jag vill ha betalt för). Tror jag gör samma med skivorna som med böckerna. Jag listar alla i Excel och mailar dig.

    Det är klart du ska få den norska tröjan. Jag sparar den åt dig

    SvaraRadera